Morelhaven 8, 4600 Køge

En særdeles velholdt bolig med grønne omgivelser og kort gåafstand til alle hverdagens bekvemmeligheder

- lyder det som noget for jer? Så bør I tage forbi Køge og se nærmere på denne stuelejlighed i Morelhaven.

Indendørs kan I brede jer på hele 118 lyse kvadratmeter, og udendørs er der rig mulighed for at nyde solen på det vestvendte terrassemiljø.

Morelhaven er et attraktivt lejlighedskompleks med skønne, grønne fællesarealer, legefaciliteter og gode parkeringsmuligheder lige uden for døren. Fra adressen er der få hundrede meter til Ølby Centret, som byder på alle typer af forretninger, Køge Badeland og S-togsforbindelser mod København. Fra stationen er der desuden regionaltog mod Roskilde og Næstved. Som prikken over i'et kommer det nye supersygehus til at ligge tæt på lejligheden.

Boligen er indrettet med et stort opholdsområde bestående af stue og køkken-alrum i åben forbindelse. Stuens gode størrelse giver jeg masser af indretningsmuligheder, og i alrummet er der plads til et langt spisebord. Det velholdte IKEA-køkken er fuldt udrustet med hårde hvidevarer, og rummet ligger i direkte forlængelse med et praktisk bryggers. Lejligheden byder derudover på tre gode værelser og et badeværelse med bruseniche.

I får uden tvivl glæde af den solrige terrasse, som ligger lige ud til de grønne fællesarealer. Her kan I plante farverige blomster i store krukker, og tænde op i grillen på en lun sommeraften.

Hvis I vil se nærmere på lejligheden med den gode beliggenhed, vil vi anbefale, at ringe og bestiller en fremvisning allerede i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.