Nylandsvej 44, 1. tv., 4600 Køge

Dejlig ejerlejlighed i Ølby

Med nøglerne til denne ejerlejlighed i det nordlige Køge får du en velholdt, lys og velindrettet 2-værelses lejlighed, hvor du vil få gode rammer om hverdagslivet med hverdagens fornødenheder inden for kort afstand.

Fra adressen er der omkring 750 meter til Super Brugsen, og med gode busforbindelser nær hjemmet kan du også let komme til Køge eller til Ølby, der har flere dagligvarebutikker samt S-tog mod København.

Er der dage du ikke orker madlavningen, kan du glæde dig ved, at der blandt andet ligger et pizzaria i bebyggelsen, der har flere ejerlejligheder.

Der er naturgasfyr i bebyggelsen og varmt vand betales efter forbrug, og dertil kan det nævnes, at der er gode p-forhold foran ejendommen og et grønt fællesareal er tilknyttet ejerforeningen, som der er medlemspligt ved.

Når du træder ind af døren på første sal, bliver du mødt af en stor entré, der leder ind til både køkken, stuen og det
lyse badeværelse med bruseafsnit og vaskemaskine. Køkkenet er moderniseret og med en lille spiseplads, hvor morgenens første kop kaffe kan nydes i selskab med dagens avis. I forbindelse med køkkenet ligger et regulært værelse med indbygget skab. I den store stue er der plads til både en sofaafdeling og et spisebord, så du kan invitere til hyggelige middagsselskaber i gode venners selskab.

Stuen har et flot trægulv samt flere tagvinduer, der giver et dejligt og blødt lysindfald. Alt i alt får du her en dejlig bolig, og der er overtagelse af lejligheden efter aftale - så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Velkommen til Nylandsvej 44!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.