Boholtevej 25, 2. tv., 4600 Køge

Fantastisk flot ejerlejlighed med vestvendt altan

Nu har du muligheden for at blive ejer af Boholtegårdens måske flotteste lejlighed, der foruden en vestvendt altan med en skøn udsigt over de store, grønne fællesarealer byder på et lyst og stilrent indre.

Der er tale om en nydelig treværelses lejlighed, som grundet en gennem- gribende modernisering i 2015-2016 står helt og aldeles indflytningsklar.

Der er en grund til, at lejlighederne i Boholtegården er så attraktive. Ikke alene ligger bebyggelsen tæt på Køge Centrum, hvor du sammen med blandt andet S-togsstationen finder en bred vifte af butikker. Bebyggelsen ligger også blot 400 meter fra Boholtecentret,
hvor der blandt andet er en Fakta, et apotek og et fitnesscenter.

Den flotte lejlighed er placeret på anden sal, så lysindfaldet er ligeså flot som udsigten. Overalt står den med glatte, hvide vægge og lofter, lækkert inventar og afslebne trægulve. Ligeledes er der ny altandør og nyere vinduer. I forbindelse med moderniseringen fik boligen også et nyt hvidt og velekviperet Aubo-køkken med opvaskemaskine samt et nyt badeværelse med vaskemaskine.

Soveværelser er der to af, og ligesom den regulære stue har de har begge en rigtig fin størrelse. Af samme grund er der plads til både dobbeltsengen og den store garderobe. Ja, der er sågar plads til en familie på tre. Lejlighedens YouSee står for underholdningen, mens dit kælderrum står for opbevaringsmulighederne. Foran ejendommen er der i øvrigt gode parkeringsforhold.

Ja, denne lejlighed er kort fortalt i en klasse for sig.

Ring til Enemark Bolig, og vi aftaler tid til en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.