Vinkelvej 23, 4600 Køge

Hyggeligt 1/2 dobbelthus i Ølby

Leder du efter en overkommelig bolig med hyggelig have og fredelige omgivelser? Så skal du se nærmere på dette halve dobbelthus, som passer perfekt til den enlige eller et par.

Holder du af afslapning under åben himmel, vil du elske den stemningsfulde gårdhave. Og placeringen på en stille vej i det nordlige Køge betyder nem adgang til alle hverdagens nødvendigheder.


Der er tale om et halvt dobbelthus med status som ejerlejlighed.

Huset, der daterer sig tilbage til år 1980, er opført i gule sten og har tag af bølgeeternit. Inden døre kan du glæde dig over 79 m2 i ét plan, og selvom her trænger til en modernisering, kan du glæde dig over en velfungerende planløsning.

Fra entréen er der adgang til et praktisk bryggers samt badeværelset, som er indrettet med bruseniche.

I soveværelset får du snildt plads til en dobbeltseng, ligesom her er skabsvæg.

Det funktionelle køkken er af ældre dato, men her er god plads til at sætte et nyt op med masser af arbejdsplads og skabsrum.

Boligen fuldendes af en stor stue, der kan indrettes med spiseområde og sofaarrangement. Her er et nydeligt trægulv, og sydvendte glaspartier bader rummet i naturligt lys. Fra stuen har du direkte adgang til den stemningsfulde gårdhave, hvor du kan bruge mange timer i solen. Og skulle en byge trække forbi, kan du stadig nyde den friske luft på den overdækkede terrasse.

Ejendommen ligger på en fredelig villavej uden gennemkørsel, og her er nem adgang til adskillige supermarkeder i Ølby Centeret ved Ølby Station, hvorfra S-toget nemt og hurtigt bringer dig rundt i hele Københavnsområdet. Springer du på cyklen, er der ti minutter til Køge Marina - og kun lidt længere til Torvet i Køges hyggelige centrum.

Ejendommen sælges som dødsbo og kan overtages straks.

Kontakt os for mere information

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.