Torvet 11, 3. tv., 4600 Køge

Smuk og charmerende 4 værelses lejlighed i Køge Centrum

Søger du en rummelig og ugenert lejebolig med den bedste beliggenhed i Køge centrum, hvor der er originale snedkerdetaljer, smukt sildebens parket og sydvestvendt altan mod gården, så er lejligheden her.

Vær den første som flytter ind i lejligheden efter gennemgribende renovering i 2018. Bl.a. med nye egetræsgulve i sildeben, samtlige vægge der er fuldspartlet, der er opsat filt og malet. JKE køkken og hvidevarer fra Siemens. Badeværelse med brus, nyt terrazzogulv med varme samt vaskemaskine og tørretumbler.

Da lejligheden ligger øverst oppe, er du meget ugenert i din egen bolig og på lejlighedens sydvestvendte altan, som vender ind mod gården. Her kan solen nydes til den går ned bagved hustagene.

Lejligheden er sat i stand med stor respekt for datidens håndværk og stil, så du finder mange originale snedkerdetaljer i lejligheden, herunder radiatorskjulere, bogreol, indbyggede skabe samt anretter gang op til køkkenet.

Her er naturligt lys i alle rum.

Når du træder ud af ejendommens hoveddør, står du bogstaveligt talt på Køge Torv. Her er gode handelsmuligheder i byens mange forretninger og specialforretninger. På torvedagene (onsdag og lørdag), finder du altid et stort udvalg af frisk frugt og grønt, ost, fisk, pølser, oliven, honning, nødder og meget meget mere. Der er også blomster, brugskunst og mange andre spændende varer.

Køge er en gammel handelsby med mange gode spisesteder. Byen byder på alt fra små caféer til restauranter i centrum og langs med havnepromenaden.

Køge kommune prioriterer kulturlivet, så uanset om du holder af god jazzmusik, teaterstykker eller ferniseringer på de mange gallerier, er der noget for dig.

I Køge summer gaderne af liv, smukke gamle bygninger og musik i byens gårde. Her kan du bo i en livlig by, med få minutter til sandstrand og skønne naturområder. Et fantastisk alternativ til København.

Du har mindre end 1 km. til S-togstationen, herfra tager det 25 minutter til København. Motorvejen når du på få minutter i bil, mens hele Køge har en god cykelinfrastruktur.

Lejemålet er tidsubegrænset.

Lejligheden er stylet enkelt, af den lokale design & interiør butik i Køge, VIVO Design, Brogade 12, Køge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.