Boholtevej 63, st. tv., 4600 Køge

Rummelig toværelses ejerlejlighed nær Køge Centrum

Nymalet lejlighed, som kan overtages når som helst – så tøv ikke med at bestille en fremvisning allerede i dag.

Lejligheden ligger tv., hvilket betyder er her er vindue på badeværelset og du har walk-in closet i forlængelse med soveværelset – så ja, der er forskel på hvilken lejlighed du køber i bebyggelsen.

Lejligheden er placeret i stueplan i en velholdt etageejendom. Ejerforeningen er særdeles velfungerende, og du får som beboer adgang til en række fine faciliteter såsom stort fællesvaskeri, brugsret til kælderrum, barnevogn/cykelkælder og åbne, grønne fællesarealer. Her er parkeringsplads lige foran hoveddøren, så der er ikke langt med indkøbsposerne.

I ejendommen er her kabel-tv og grundpakken er inkl. i fællesudgifterne.

Boholtegården ligger i gåafstand til Køge Torv, hvor du finder et godt udvalg af caféer og specialbutikker. Herfra kommer du også nemt med S-toget direkte til København. Få skridt fra hoveddøren har du et stort, moderniseret butikscenter med flere supermarkerer, apotek, bager og fitnesscenter, og endelig er her også et busstoppested, hvorfra bybussen kører til centrum.

Boligen er indrettet med en rummelig entré og fordelingsgang med indbygget garderobe. Regulær stue med udgang til egen altan. Soveværelse med indbygget Walk-in closet, så det ikke optager plads i soveværelset.
Badeværelset er holdt meget enkelt med bruseniche, hvide klinker på væggene og som vigtig detalje: Her er vindue, så du kan lufte godt ud, efter et dejligt bad.

Samværet med familie og venner får optimale betingelser i stuen, hvor du nemt får plads til et spisebord og et sofamiljø. Her er desuden et dejligt lysindfald fra store flerfagsvinduer samt udgang til lejlighedens altan.

Som prikken over i'et, kan du takket være de lave boligydelser, sidde her billigere i husleje, end i en lejebolig - velkommen til!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.