Nørrehegnet 40, 4600 Køge

Virkelig dejligt 1/2 dobbelthus, opført af Lind & Risør på ca. 100 kvm.

Har du et ønske om en virkelig nydelig bolig i 1-plan, på knap 100 m2, hvor du stadig har egen carport, et godt udhus til alt dit værktøj, og en skøn terrasse, hvor du kan sætte dig ud og nyde solen?

Ja, og samtidig en bolig med minimal vedligeholdelse, så der også er tid til at cykle ind og nyde Køge by, eller en gåtur på Køge Ås, så skal du se lidt nærmere, på dette halve dobbelthus.

Området har nogle virkelig gode stisystemer, så uanset om den yngste skal lære at cykle, eller du trænger til en spadseretur, så er der lukket stier rundt i området, med grøn natur.

Ligesom en tur på stranden eller i skoven kan klares på cykel, den nærmeste skov er Åshøjskoven og ligger ca. 2 kilometer herfra.

Boligen og terrassen hænger rigtig godt sammen, da du har udgang fra stuen. Her er fliseterrasse i hele husets længde. Så her er plads til både solsengen, og havebord under den
overdækket terrasse, hvor frokosten kan nydes i skyggen på en solskinsdag. Her er også en fin plads til tørrestativet og andet praktisk i "rummet", som ligger i forlængelse med udhuset.
Så du ikke nødvendigvis behøves at se på det, når du nyder livet i haven. Under husets tag, er her yderligere et mindre udhus.

Grundejerforeningen har desuden et fælleshus, så skal der holdes et større arrangement, så er det dejligt bekvemt.

Boligen byder på rummelig entré med en praktisk klinke. Herfra er der adgang til et godt værelse, nydeligt badeværelse med en stor bruseniche og en rummelig stue, med fantastisk
lysindfald fra de store vinduer, og med udgang til terrassen. Fra stuen er der adgang til kontor / værelse. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen og rummer god skabs -og bordplads.
Her er også blevet plads til et mindre bryggers med plads til vaskemaskine.

Det er bygget af Lind & Risør i 2001, i gule mursten og røde tagsten, og her er gulvvarme i hele huset. (Lav varmeudgift på ca. 6000 kr. om året).

Meget flot tilstandsrapport og elinstallationsrapport. Energimærke C.

Så alt i alt en virkelig velholdt bolig, med skøn terrasse og et minimum af vedligeholdelse - skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.