Horsevej 17, 4600 Køge

Leder du efter en lys, lækker og fuldstændigt indflytningsklar bolig i fredelige omgivelser?

Dette dejlige rækkehus blev gennemmoderniseret så sent som i 2016 og byder på 115 velfordelte kvadratmeter i ét plan.

Udenfor får du terrasser på begge sider af boligen, og så kommer du til at bo på en lukket vej i det nordlige Køge tæt på alt det, du skal bruge i hverdagen.


Der er nye, lyse trægulve, hvide vægge og hvide gipslofter. Store, nyere vinduespartier lukker masser af lys ind, og især i opholdsafsnittet, hvor der er ovenlysvindue, er der en særlig luftig rumfornemmelse.

Her ligger en stor stue i åben forbindelse med et stilfuldt køkken med alt i hårde hvidevarer. Der er god plads til samvær med venner og familie, og pilleovnen sørger for en hyggelig stemning.

Derudover byder boligen på to værelser med indbygget skabsplads. Det ene er et dobbeltværelse, hvor det tredje værelse let kan genetableres. Dertil kommer et nyt, lækkert badeværelse med gulvvarme og bruser - samt et bryggers med gasfyr. Med terrasser mod både nordøst og sydvest kan du altid finde en plads i solen, og skulle den danske sommersol blive for meget, kan du rykke ind i skyggen på den overdækkede terrasse.

Til huset hører desuden en carport. Indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter, daginstitutioner og skoler ligger inden for kort afstand, og det samme gør det nye supersygehus og motorvejstilkørslen. På ti minutter kan du spadsere til Ølby Centret og S-togsstationen, og på samme tid kan du cykle til Køge centrum, hvor caféliv og shopping venter på dig. Lyder alt dette som noget for dig?

Ring til os i dag, og bestil en fremvisning af dette gennemmoderniserede rækkehus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.