Kildemarken 54, 4622 Havdrup

På en lukket vej i et familievenligt område af Havdrup finder du dette rummelige og lyse rækkehus.

Boligen byder på en perfekt planløsning med opholdsrum i stueplan og hele 3-4 soverum på første sal, og i tillæg hertil følger et 30 m2 stort disponibelt rum på anden
sal.

Særligt for denne bolig er, at den i princippet et enderækkehus, idet der til den ene side er en passage.


Havdrup er kendt for et velfungerende lokalliv med mange gode arrangementer.

Du bor blot få minutters gang fra gode dagligvarebutikker samt Havdrup Station, der bringer dig til henholdsvis Køge og Roskilde på ti minutter.

Gode stisystemer fører dig sikkert rundt i hele byen og giver således fin forbindelse til både skole, børnepasning, det store idrætscenter og alle øvrige tilbud.

Der er ligeledes kort afstand til grønne områder med legepladser, åbne marker, skov og natur, mens der heller ikke er langt til Solrød i hverken bus eller bil.

Rækkehuset, der er opført i to fulde plan i 1979, rummer 122 m2 bolig samt den veludnyttede tagetage, som åbner for flere gode muligheder. Der er tilmed ekstra opbevaringsplads i rummets store skunke. Boligen fremtræder overordnet pæn og velholdt, og for nyligt er samtlige lofter blevet malet.

Stueplan er dedikeret til samvær og familieliv med et lækkert, åbent spisekøkken fra år 2000. Køkkenet ligger i åbent rumforløb med en lys opholdsstue, som har direkte udgang til en delvist overdækket terrasse med eftermiddags- og aftensol takket være sin orientering mod vest.

Tagetagen er udnyttet og kan evt. bruges som et stort opholdsrum med udnyttede skunke (er dog ej godkendt til beboelse)

Der er også gode solforhold på den anden side af huset, hvor du får en østvendt terrasse med morgensol.

Boligen er indrettet på praktisk vis med et badeværelse på hvert plan. På første sal finder du også de fire værelser, og via reposen er der adgang til anden sal.

Her får du kort fortalt et spændende rækkehus med en attraktiv placering nær alle dagligdagens bekvemmeligheder i Havdrup!.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.