Nattergalevej 24, 4671 Strøby

Fritidshuset er opført i 1971 og rummer 85 lyse kvadratmeter fordelt på ét plan,

Med køkkenbordet fyldt af nyindkøbte råvarer er I klar til aftenens velsmagende grillmad, fuglekvidder i baggrunden og den grønne have som scene - jeres egen fredelige, solrige oase. Børnene er allerede faldet omkuld i sofaen efter en lang og sjov dag ved Strøby Ladeplads Stand, som kun ligger få minutter væk.

Sådan kan I tilbringe jeres feriedage i den hyggelige by Strøby blot 10 kilometer fra Køge - her er I omgivet af naturrige omgivelser med flotte marker og brusende hav. At I kan klare alle feriens indkøb i Strøby Egede, der kun ligger ti minutter væk i bil, gør bare beliggenheden endnu bedre.

Sommerens varme dage kan tilbringes i den flotte have med græsplæne, buske og flere skønne terrasser - et perfekt sted at nyde en Aperol Spritz, der bobler af sommer og sol. Desuden er haven super nem at vedligeholde. Med til huset følger også en carport og et udhus på 30 m2.

Fritidshuset er opført i 1971 og rummer 76 kvm. + 9 kvm. udetue, fordelt på ét plan, som kan anvendes hele året. (ej godkendt hertil) Boligen er fint vedligeholdt og fremstår i god stand med hvidmalede vægge og lofter samt indlagt fibernet.

Når du træder ind i boligen, bydes du velkommen af en stor, lys opholdstue, der har udgang til en hyggelig udestue på 9 m2. Det er her, I kan fordybe jer i en god bog, mens I holder øje med børnene, som leger i haven. Fra stuen er der desuden udgang til en terrasse med markise.

Det delvis åbne og moderniserede køkken indbyder til kulinarisk kreativitet, mens ilden knitrer i den stemningsskabende pejs. I køkkenet finder I også udgang til haven plus en terrasse. Fritidshuset fuldendes af to fine værelser og et moderne, nyere badeværelse, der har bruseniche og gulvvarme.

Overtagelse efter aftale - kom selv ud og se, hvor dejligt her er!

Overdækningerne og udestuen er IKKE godkendt af bygningsmyndighederne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.