Skovbrynet 11, 4671 Strøby

Moderniseret sommerhus på stor grund nær badestrand i Strøby

Dette charmerende sommerhus ligger på en dejlig lukket grund, nær åbne marker, lidt havnemiljø og ikke mindst en dejlig sandstrand.

Huset byder på 98 lyse kvadratmeter og opvarmes med varmepumpe og el-radiatorer, ligesom det kan bryste sig af en flot el-rapport.

Med nyere tag fra 2012, delvist nyere vinduer og et lækkert indre, skal I desuden ikke bekymre jer om større istandsættelser. Feriedagene kan bruges på lange gåture i Magleby Skov, som ligger kun få hundrede meter fra huset.

Det samme gælder den gode badestrand, hvor sommerdagene tilbringes i bølgerne eller med en lækker picnic i klitterne.

Der er cirka et kvarter på cykel til den nærmeste købmand i Strøby, hvor I kan proviantere til aftenens grillmad. Strøby Egede ligger ca. 7 km. fra adressen, hvor der er et mindre center med dagligvarer, bager, apotek o.s.v, og ellers er der kun 20 min. kørsel til Køge.


Husets mørke træfacade brydes smukt af store, hvide vinduesrammer.

Indvendigt er der masser af lys, og de træbeklædte gulve og lofter giver den helt rigtige sommerhusstemning.

Der er synlige loftsbjælker overalt, ligesom huset åbner op til to overdækkede terrasser samt en stor, solrig fliseterrasse.

Huset er indrettet med et nydeligt køkken-alrum i åben forbindelse med en pladsvenlig stue. Der er opvaskemaskine i køkkenet, og potter og pander kan gemmes af vejen bag de hvide skabselementer.

Fra den lyse og indretningsvenlige stue er der udgang til en overdækket terrasse. Herudover rummer huset to værelser, hvoraf det største har udgang til den solrige terrasse. Begge værelser kan nemt rumme to senge, så her er god plads til hele familien.

Godt stort badeværelse med bruseniche, og slutteligt indeholder huset også en entré.

Den store have omkranses af træer og tætte buske, hvilket giver jer en privat ramme om udelivet. Børnene kan spille bold, uden at I forstyrres, når solen skal nydes på en af terrasserne. Bilen kan parkeres i carporten.

Slå til nu, hvis jeres fremtidige ferier skal starte her på Skovbrynet 11

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.