Skovbovej 73, 4632 Bjæverskov

Velindrettet etplansvilla på fredelig adresse i Bjæverskov

En optimal planløsning, en herlig have og en børnevenlig adresse i et fredeligt villakvarter i Bjæverskov - alt dette og mere til venter Jer lige nu på Skovbovej 73.

Denne etplansvilla giver Jer 136 velindrettede kvadratmeter med hele fire værelser, et dejligt spisekøkken og en stor vinkelstue med brændeovn.


Udelivet leves i haven, hvor en delvist overdækket fliseterrasse inviterer udenfor til hyggelige middage, mens græsplænen har både flagstang
og god plads til havespil.

I kan gå eller cykle til daginstitution, skole, indkøb og idrætsfaciliteter, så det bliver let at få hverdagens kabale til at gå op.

Efter kun et kvarters kørsel befinder I jer i Køge, hvor I vil sætte pris på den charmerende bymidte og det stemningsfulde havnemiljø.

Samtidig er der få kilometer til motorvejen, som tager jer direkte til København, så der kan pendles uden besvær.

Ejendommen er opført i 1973 og står med gulstensfacade. I får desuden en 800 kvadratmeter stor grund med tilhørende muret garage.

Villaen bliver opvarmet med naturgasfyr, og derudover foreligger der Energimærke kategori C samt tilstandsrapport og elrapport.

Inden døre fordeler de gode kvadratmeter sig på en separat værelsesafdeling og et opholdsmiljø.

Førstnævnte rummer et gæstetoilet, et badeværelse med bruseniche samt de fire værelser, hvoraf tre har indbyggede skabe.

Opholdsmiljøet består af et rummeligt spisekøkken med plads til både madlavning og en spisekrog, hvor I kan få jer et glas vin,
mens maden simrer på komfuret. Herfra er der desuden adgang til et funktionelt bryggers. Dertil kommer den skønne vinkelstue,
hvor et flot trægulv komplimenteres af en hyggelig brændeovn og brede vinduespartier, som sørger for et naturligt lysindfald.

Fra stuen træder I direkte ud på den overdækkede terrasse. Når sommeren kommer snigende, kan I rykke ud i den dejlige,
aflukkede have og nyde grønne omgivelser, aftensol og årets første grillmad.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.