Høvlingebanken 17, 4681 Herfølge

Indflytningsklar etplansvilla i børnevenligt kvarter

På en lukket vej i Herfølge, finder du et istandsat og indflytningsklart hus, som står klar til at modtage dig og din familie.

Ejendommen, der indvendigt blev gennemgående istandsat i 2006, har en fin skandinavisk stil der går igen hele vejen igennem med lyse, ensartede gulve, hvide lofter, og den gode planløsning sikrer optimal udnyttelse af pladsen.

Udvendigt står huset skarpt med renset og malet tag samt filset, lysegrå facade fra 2012. De hvide bondehusvinduer og alle døre er energi A fra 2006.

Bemærk det meget fine energimærke A2010, som bl.a. er grundet de lave udgifter til varme, solceller på nettomålerordning, efterisolering af loft i 2014 samt varmepumpe - og den gode tilstandsrapport understreger boligens høje kvalitet.

Til hverdag er bryggerset oplagt at anvende som indgang, da overtøjet nemt kan gemmes af vejen. Fra bryggerset, kan du fortsætte direkte ind i det store køkken-alrum. Vinkelkøkkenet har god arbejdsplads og de hvide elementer brydes af den mørke bordplade.

Familien kan samles om spisebordet, der med fordel kan placeres i forlængelse af køkkenet. I åben forbindelse med køkkenet ligger stuen, der har et fantastisk lysindfald og nemt rummer hele familien.

Badeværelset er indrettet med en muret bruseniche, og de hvide elementer og mørke bordplade matcher flot køkkenets stil.

Huset rummer desuden tre gode værelser, heraf et med indbygget skabsvæg.

Udestuen fremstår lys og moderne, og de brede vinduespartier fra gulv til loft får nærmest ude og inde til at smelte sammen. Herfra er der direkte udgang til havens flotte terrasse, hvor aftensolen kan nydes. Samtlige fliser udvendigt er blevet algebehandlet og renset i 2017.

Der er desuden også et skønt isoleret værksted og udhus fra 2010, og haven er flot og indbydende og meget let at holde,

Familievillaen ligger attraktivt, idet der er kort afstand til både offentlig transport, motorvej og indkøb. Derudover ligger både daginstitutioner og Herfølge Privatskole indenfor 1 km, og en lille køretur bringer jer til Køges charmerende centrum.

En bolig, der skal ses og opleves - kontakt os for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.