Morsøvej 10, 4600 Køge

Nu kan denne rummelige familievilla i Hastrup-kvarteret blive jeres. I får en meget familievenlig ruminddeling og en god beliggenhed på en lukket vej tæt på både Netto og Hastrupskolen. Villaen har gennemgået en del istandsættelser i 2011 med nyt tag, vindskeder, zinktagrender og mange nye vinduer. De originale røde mursten danner rammen om boligens 143 m2, og dertil kommer en kælder på 50 m2. Udenfor får I fornøjelsen af en delvist overdækket terrasse og en dejlig have.

Køkkenet-alrummet ligger i åben forbindelse med stuen og skaber de perfekte rammer for hyggestunder med familie og gæster, hvad enten det er rundt om middagsbordet eller foran brændeovnen. Privatlivet har gode vilkår i den anden ende af huset. Her får I tre fine værelser, et moderniseret badeværelse og et gæstetoilet.

Kælderen byder på endnu et badeværelse samt et bryggers og et stort værelse med gulvvarme. Det gør underetagen særdeles anvendelig til alt fra teenager-afdeling til pladskrævende hobbyer.

Familielivet kan også plejes udenfor på den 840 m2 store grund i den dejlig have. Her kan børnene trygt lege, mens de voksne nyder solen på den sydvestvendte terrasse, hvoraf de 20 m2 er overdækkede.

Beliggenheden er god for både voksne og børn. Den blinde vej skaber et roligt nærmiljø, hvor børnene kan lære at cykle, så de selv kan tilbagelægge de 500 meter til skolen. De voksne får let ved at klare dagligvarekøb i Netto, der ligger under en kilometer fra døren.

Alt i alt får I en rigtig familievilla, der helt klart fortjener at blive set i virkelighedens verden.

Ring i dag, så finder vi en tid til en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.