Bøgebanken 35, 4681 Herfølge

Totalrenoveret villa på fredelig villavej tæt ved stisystem. Se det lave varmeforbrug. Evt mageskifte med mindre hus/sommerhus.

Man skal være mere end blot almindelig krakilsk for at finde noget på dette hus, man kan sætte fingeren på. Siden 2005 er praktisk talt alt i huset blevet renoveret, og det fremtræder i det store hele som et nyt hus.

Ejendommen ligger på en stille villavej i et fredeligt kvarter i Herfølge tæt på stisystemer til skole og alle andre af hverdagens fornødenheder. Endelig får I også et totalistandsat anneks, (tidligere udhus) der kan anvendes til kontor, eller eks. libealt erhverv.

Huset præsenterer sig smukt med glat, hvid facade og nyt sort tag, der funkler i solen. Som man ser i mange moderne boliger i dag, er der fælles opholdsrum på både stueplan og førstesalen.

Udover at være topmoderne er boligen også smagfuldt indrettet. Både køkken-alrummet, entréen og badeværelset er belagt med
samme flotte flisetype. Den ligger i forskellige mønstre, hvilket skaber spil og giver boligen kant.

Kvikkøkkenet fra 2005 er med smagfulde fyldningslåger og hvidevarer i børstet stål. Hyggen klares af den flotte brændeovnsindsats i alrummet, hvor der også er udgang til haven og terrassen. Der er to soveværelser i stueplan samt et virkelig stilfuldt badeværelse fra 2005.

Den hyggelige stue på førstesalen har specielle tagvinduer, hvor man ikke kan se ind, men se ud, og som samtidig opretholder en behagelig temperatur. Det nydelige parketgulv fortsætter ind i det tilstødende soveværelse, der kan indrettes som forældresoveværelse, hvis I ønsker separat børne- og voksenafdeling.

Udemiljøet er mindst lige så flot som huset selv. Den store og superflotte træterrasse mod vest indbyder i dén grad til grillhygge om sommeren. Haven er nyanlagt og har flotte bede i stensætninger. Som om det ikke var nok, er der en stor, overdækket loungeterrasse i forlængelse af annekset.

Kort og godt en familievilla i meget høj klasse i et familievenligt kvarter med gode stisystemer.

Sælger er interesseret i mageskifte med et mindre hus, evt sommerhus, i området Strøby Strand, Stevns eller Fakse området. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.