Egevej 25, 4652 Hårlev

Der er lagt op til et skønt familieliv i denne fine gulstensvilla i Hårlev - 20 minutters kørsel fra Køge.

De 138 kvadratmeter er godt distribuerede for den typiske børnefamilie, og så får I tilmed en stor grund på hele 1.082 kvadratmeter, hvor udelivet rigtigt kan nydes.

Hårlev er en aktiv stationsby med flere supermarkeder, en god skole, sportshal samt gode børnepasningsmuligheder.

Derudover er her også både lægehus, apotek og bibliotek - stort set alt, hvad man skal bruge i hverdagen.

Ejendommen er fra 1963 og har dertil en carport på 23 m2 samt et solfangeranlæg på taget. Boligen er nymalet i flere rum og fremstår i delvist renoveret stand. I 2007 fik huset flotte, hvide vinduer, og samme år blev badeværelset renoveret. I kan især se frem til at indrette jer i stuen. Det er et hyggeligt rum med trægulv, listelofter, en rå murstensvæg, brændeovn samt udgang til en overdækket terrasse. Køkkenet har en fin, lille spiseplads, og der er god opbevaringsplads i de mange skabe og skuffer. Herfra er der videre adgang til et godt, stort bryggers med vaskefaciliteter og egen indgang. Der er tre soveværelser i boligen, og hertil kommer det flot renoverede badeværelse med gulvvarme og bruseniche samt et depotrum.

Der er masser af muligheder for at nyde tilværelsen i den store og flot opvoksede have. Børn kan løbe og lege på den store græsplæne, og haven har både legehus, drivhus samt en stor køkkenhave. Der er også flere bede, der giver haven karakter, samt terrasse på flere sider af huset.

Alt i alt en rigtig god familiebolig med plads både inde og ude.

Kan overtages efter aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.