Dalparken 3A, 4622 Havdrup

På en lukket vej i Havdrup tæt på alle byens tilbud ligger denne dejlige etplansvilla på 106 kvadratmeter.

Her kan du flytte ind i en velindrettet bolig med blandt andet tre værelser og et åbent opholdsafsnit, og udenfor får du glæde af en lukket have med en stor, solrig terrasse. Villaen fra 1974, og alle døre og vinduer udskiftet, og indenfor er de fleste rum nymalede. Der er lyse og luftige rammer om hverdagen i dagligområdet, hvor køkkenet og den hyggelige stue ligger i åben forbindelse.

Det moderne køkken er udstyret med alt i hårde hvidevarer - blandt andet et smart merikanerkøleskab - og ved den praktiske bardisk kan du skænke middagsgæsterne et glas vin, mens du tryller maden frem.

Derudover byder boligen på de i alt tre værelser, et badeværelse med bruseniche og et bryggers. Der er gulvvarme både i køkkenet, på badeværelset og i bryggerset, og med naturgasanlæg holdes varmeudgifterne i bund. Fra stuen er der udgang til en stor, sydvendt terrasse, hvor der er rigeligt med plads til sommerens grillfester. Den 924 kvadratmeter store grund er godt lukket af, så I kan sidde ugeneret, og haven er dejligt let at holde. Der hører desuden en carport med til huset.

Villaen trænger til lettere istandsættelser, herunder en del finish arbejder i boligen. Badeværelse skal færdiggøres, og dette drøftes med en køber. Som skrevet, er der en stor grund, og her er således god mulighed for at kunne bygge til ejendommen, hvis dette måtte ønskes.

Du kommer til at bo tæt på Havdrup Hallen og skolen, og derudover får du gåafstand til byens gode indkøbsmuligheder samt de hyppige togforbindelser til Køge og København. Tager du bilen, er der desuden under ti minutter til motorvejstilkørslen.

Der er mulighed for hurtig overtagelse af denne velholdte villa, så tøv ikke med at ringe og bestille en fremvisning.

Overtagelsesdagen kan ske straks eller efter aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.