Hirsevænget 16, 4681 Herfølge

Velkommen til denne veldisponerede og familievenlige villa, der ligger på en stille, lukket vej centralt i Herfølge. Kun 200 meter til busstop.

Med nøglerne hertil får I en velholdt bolig på 120 kvadratmeter + 60 kvm. kælder, der blandt andet byder på en stor, lys opholdsafdeling og tre regulære værelser. Hele herligheden ligger på en 840 kvadratmeter stor grund, hvor den velanlagte have giver jer god plads til både leg og afslapning.

Villaen er opført i 1975 og præsenterer sig i flot stand med en gul murstensfacade, hvide vinduesrammer og et klassisk, sort saddeltag. Det gode indtryk fortsætter inden døre, hvor hvide vægge og lyse trælistelofter skaber en indbydende
atmosfære.

Endelig opvarmes huset nemt og bekvemt af eget naturgasfyr.

Boligens naturlige samlingspunkt er opholdsafdelingen, der udgøres af et køkken og en stue i åben forbindelse. Køkkenet er funktionelt indrettet og holdt i moderne stil med nyere, hvide skabselementer (JKE Design) og alt i hårde hvidevarer. I stuen skruer en stemningsfuld brændeovn op for både hyggen og varmen, og I har derudover udgang til en herlig, overdækket terrasse på 20 kvadratmeter. Som et ekstra plus bindes køkkenet og stuen sammen af et nyt, stilfuldt gulv med grå klinker.

Udover de tre værelser, der alle har en god størrelse, får I også et nydeligt badeværelse med hvidt skabsinventar og bruseniche.

Kælderen er indrettet med et stort, praktisk bryggers og tre disponible rum, hvoraf det største vil være oplagt at indrette som gildesal eller hobbyrum. Endelig er her yderligere et badeværelse - ligeledes med bruseniche.

Haven er dejligt ugeneret og byder foruden den overdækkede terrasse på en stor, åben fliseterrasse og en regulær græsplæne med masser af plads til en rask fodboldkamp. Endelig giver en præsentabel forhave et godt førstehåndsindtryk, og bilen kan I parkere i carporten, der tæller 44 kvadratmeter.

I nærheden finder I både skole og indkøb, og byen bugner af attraktive tilbud såsom bibliotek, fodboldstadion, Idrætshal med fitness og station med tog til Køge. Derudover har I blot 10 kilometer til motorvejstilkørslen.

Velkommen til Hirsevænget 16!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.