Maglekærvej 2, Ølsemagle, 4600 Køge

1-plans villa i det nordlige Køge

Kigger I på huse og tænker: "Gid, køkkenet så anderledes ud" eller "vi ville have indrettet badeværelset anderledes", så er denne etplansvilla i det nordlige Køge perfekt til jer - for her kan I sætte jeres eget præg på hjemmet.
I får en dejlig have og en god beliggenhed tæt på hverdagens nødvendigheder.
Villaen fra 1970 ligger på en 833 m2 stor grund og står med gulstensfacade. Bemærk, at det er muligt at bygge op til næsten 200 kvm. på grunden.
Huset er registreret som energimærke D med et naturgasfyr, og der foreligger både tilstandsrapport og elrapport.

I får 101 m2 bolig fordelt på ét plan og en dejlig udestue på 13 m2 med glaspartier, der tillader lyset at strømme ind.

Både udestue og resten af huset er af ældre dato og trænger til en modernisering - men I får dog en god rumfordeling.

Boligen byder på hyggeligt køkken med spiseplads. Vinkelstue med plads til både opholdsstue og spisestue. Entré med brændeovn, to værelser, et badeværelse med badekar samt endnu et badeværelse (ej godkendt) i fyrrummet, hvor der også er plads til vaskefaciliteter.

Haven byder på flere fine buske og træer, men fremstår nem at holde. På de varme sommerdage kan I nyde frokosten i det fri med dannebrogsflaget flagrende i den milde brise.
Fra adressen har I hverken langt til indkøb, skole, motorvejstilkørslen eller den nye S-togssstation, der forventes færdig i 2018. Det er også værd at nævne vores nye Universitetshospital der er under opførelse. På seksten minutter kan I cykle til Køge C. Der er desuden ikke langt til København og Roskilde, afstanden til Kbh er kun 35 km. og til Roskilde kun 22 km.

Alt i alt får I her et hjem, som I kan gøre til jeres eget. Ring allerede i dag for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.