Krageskovbakken 3, 4600 Køge

Dette klassiske rødstenshus er oplagt til børnefamilien, der ønsker frisk luft omkring sig, men som samtidig ønsker at bo tæt på byen.

Krageskovbakken 3 ligger lige i skovbrynet til Krageskov og samtidig bare ti minutters cykeltur fra Køges centrum. Ud over det charmerende ældre hus, som kan prale af et virkelig lækkert opholdsområde, byder adressen også på en skøn opvokset have.


Murermestervillaen fra 1950, fremstår flot med rødt murværk, røde teglsten på taget og hvidmalede vinduessprosser og gesims. Den er moderniseret med vinduer af nyere dato og en tilbygning fra 2004.

Hjemmets hyggelige atmosfære skyldes blandt andet de flotte trægulve og hvide lofter, som er et gennemgående tema. Her er i alt tre etager. Stueetagen rummer boligens hjerterum med to stuer i åben forlængelse, der gennem et charmerende ældre dørparti forbindes med et stort og lyst køkken-alrum. Køkkenet har god plads til hjemmets kok, og her er charmerende fyldningsskabe samt hårde hvidevarer i børstet stål.

På førstesalen får I to hyggelige værelser med skråvægge samt et helt nyt badeværelse med muret bruseniche, topmonteret vask og gulvvarme. I husets kælder får I endnu et badeværelse - denne gang med spabad. Kælderen er god og højloftet og rummer desuden et bryggers og to store, disponible rum.

Haven vil blive et hit både hos børn og voksne. Her er masser af grønt samt flere terrasser, hvor forældrene kan nyde et glas i solen, mens børnene leger på den åbne græsplæne.

Grunden ligger på en blind vej, så børnene kan trygt lære at cykle her. Når de er sikre på cyklen, kan de køre den korte tur til skole og gymnasium i Køge, og i weekenderne kan I sammen gå på opdagelse i de store grønne arealer, som I finder her ved Køge Å og Åsen.

Kontakt Enemark Bolig for en fremvisning af Krageskovbakken 3!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.