Nordvej 15, 4735 Mern

Nu kan du blive den nye ejer af denne unikke villa fra 1777, der ligger lige ved det hyggelige havnemiljø ved Sandvig Havn.

Du får 140 kvadratmeter i god stand med et rustikt indre, som skaber en enestående atmosfære i boligen. Der er endvidere mulighed for at ansøge om flexbolig, så du nemt og bekvemt kan bruge huset som fritidsbolig.

Huset ligger i smukke landlige omgivelser på den lille idylliske Nordvej, som ender nede ved havnen. Her er et rigt dyreliv, og en nærmest meditativ stemning mellem de oprindelige fiskehuse på havnen. Naturen i området er desuden en stor attraktion i sig selv. Her kan du gå eller cykle ture rundt i landskabet og hilse på de tamme ænder, gæs og geder, der holder til her. Hop eksempelvis på den tohjulede, og afprøv den nye cykelrute "Munkevejen", som starter på havnen i Bogø og går via Fanefjord, syd om Stege Nor, runder
den smukke Elmelunde Kirke for herefter at fortsætte til Stege ad de små veje.

Du kommer herudover til at bo tæt på indkøb i Spar, og endelig er der blot 10 km til både Præstø og Vordingborg. Fra Nordvej går skolebussen direkte til Mern Skole.

Selve huset er perfekt til livsnyderen, kunsthåndværkeren eller kunstmaleren, der holder af ro, fred og inspiration fra naturen. Huset fremtræder idyllisk med bindingsværk i rødt og sort, stråtag og lyse sprossevinduer. Stråtaget er skiftet for cirka 17 år siden, og mønning er velholdt.

Der er indlagt fibernet i vejen.

Boligen byder på en dejlig stue med brændeovn samt et dejligt spisekøkken, tre soveværelser, et bryggers og et badeværelse. Soveværelserne er placeret på første sal.

Ejendommen omkranses af en smuk gammeldags have med blomster, træer og buske.

Vil du opleve, hvordan idyllen, naturen og det smukke gamle hus forenes? Så ring til Enemark Bolig og bestil en fremvisning

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.