Jasminvej 1, 4600 Køge

Flot moderniseret familievilla med stor garage - gåafstand til Køge torv.

Man kan ikke mærke, at der står 1962 på dåbsattesten, når man træder ind i denne flotte villa på Jasminvej i Køge - her får man oplevelsen af at træde ind i et helt nyt hus. Boligen er siden 2011 blevet istandsat efter alle kunstens regler, og der er lyst og lækkert overalt.

Indretningen er moderne med store lyse opholdsrum, åbent køkken og minimal spildplads.

I tillæg til de 125 m2 bolig får du en stor garage på 44 m2, en udestue på 17 m2 og en overdækket terrasse på 18 m2.

Ejendommen ligger fredeligt placeret på en lukket vej i et børnevenligt kvarter. Der er kort afstand til skole, indkøbsmuligheder og bus, og blot 10 minutters gang til S-togstation. Køge centrum ligger også tæt på, og der er gåafstand til torvet.

Huset ligger på en 818 m2 stor grund med en hyggelig lukket have. Haven er nem at holde. Langs husfacaden strækker sig endvidere en skøn, solrig fliseterrasse, der er direkte integreret med udestuen og den overdækkede del af terrassen.

Hjertet i boligen er det store sammenhængende opholdsområde med stue og køkken i åben forbindelse. Et utroligt indbydende rum, hvor der er plads til hele familien i det daglige. Med direkte udgang til udestuen er der ekstra plads at brede sig på, og sollyset kommer helt ind i boligen året rundt. Boligen indeholder desuden tre gode værelser, et lækkert badeværelse, et bryggers og et stort disponibelt rum. Der er gulvvarme i køkken og badeværelse.

Ejendommen har nyere naturgasfyr og en flot tilstandsrapport. Kort fortalt en villa, der skal ses og opleves.

Ring og bestil en fremvisning allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.