Ejetoften 5, 4632 Bjæverskov

TILBUD MODTAGES - Arkitekttegnet villa på 173 kvm. i Bjæverskov

TILBUD MODTAGES

På Ejetoften 5 i Bjæverskov møder I en flot arkitekttegnet villa på 173 kvm., der stort set på alle punkter er individuel og liebhaveragtig.

Spændende bolig med en anderledes indretningsplan og en unik beliggenhed i området ud til åbne marker og skov.

Huset har tidligere været et emnehus i Bo Bedre, og boligen er opført i gode materialer overalt.

Dette er ikke et typisk parcelhus fra 70èrne eller 80èrne, men en villa til børnefamilien, der ønsker en "anderledes og charmerende " base til familien.

Den arkitektoniske indretning byder på spændende synlige konstruktioner med bjælker og loft til kip.

Alle rum har et fantastisk flot lysindfald gennem store vinduespartier, hvor der er suveræn udsigt til den skønne natur.

Gedigent håndværk og kvalitetsmaterialer, der normalt ikke ses i parcelhusene fra 70èrne. Her kan nævnes håndstrøgne mursten, skiferfliser, plankegulve, UNOFORM køkken m.m.

Boligen er opført i1972 i mursten med røde tagsten. Boligarealet udgør 173 kvm. Stor garage på 30 kvm. (står anført på BBR som carport) Iøvrigt, integreret i boligen, er der bryggers, pulterrum og værksted på ialt 37 kvm.

Husets hjerte / "kerne" indeholder, entre, køkken, alrum med biopille- brændeovn, 2 badeværelser og garderobearealer. Fra dette kerne- område er der direkte adgang til husets øvrige arealer dvs. opholdsstue med special- fremstillet brændeovn samt 4 værelser.

Der er udgang til de 4 terrasser fra flere rum og mange hyggekroge på den 849 kvm. store grund, hvor der er en skøn udsigt til de åbne marker og skov.

Ejetoften 5 er beliggende tæt ved Skovboskolen, indkøbscenter med Netto og Brugsen m.fl. og 10 km. til Køge, hvor der er S-tog, butikker mm. Motorvejsforbindelse til E20 (S) er ca. 2-3 km (nye nord-ramper til/ fra København forventes færdig i 2017).

Boligens Energimærkningsrapport angiver en G-kategori, dog er det faktisk gasforbrug i perioden 1/5-2016 til 30/4-2017 opgjort til ca kr. 17.000. Opgørelser kan rekvireres.

En villa, der både skal ses og ikke mindst opleves.

Vi glæder os til at fremvise Ejetoften 5.

Nyeste

Ingen boliger passede til dine søgekriterier.