Hastrupvej 12, 4600 Køge

På en fredelig adresse i Køgebydelen Hastrup finder I denne velholdte villa på Hastrupvej 12

Der er ialt 143 etagemeter og kælderen er i boligkvalitet, hvilket giver en spændende planløsning med mulighed for at gøre underetagen til en integreret del af boligen.

Med i købet følger en privat have med et dejligt terrassemiljø, mens hele herligheden kan overtages efter aftale.


Beliggenheden i Hastrup er utrolig familievenlig, idet at der er nem adgang til alle byens fornødenheder. Der er således gåafstand til Søndre Skole, Ravnsborghallen og indkøbsmuligheder, ligesom I kan cykle til Køges bymidte på bare ti minutter. I får ligeledes kort afstand til strand, skov og Køge Golfklub.

Ejendommen præsenterer sig i en pæn, bungalowinspireret stil, og såvel ude som inde er villaen holdt i en god stand. Senest er der lagt nyt tag på huset, installeret nyt gasfyr og renoveret køkken i 2013.

Husets indbydende stueplan består af et køkken-alrum i åben forbindelse med en hyggelig stue. Vordingborg-køkkenet er udformet med flotte, hvide elementer, laminatbordplade og alt i hårde hvidevarer. Stueplan tæller også et badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Underetagen har egen indgang og er utrolig lys. Udover et fyrrum samt en mindre fordelingsgang rummer den tre disponible rum i værelsesstørrelse, hvilket åbner for et væld af indretningsmuligheder.

Villaen ligger en smule tilbagetrukket på den 946 m2 store grund, og det giver jer en hyggelig, lille forhave og en stor, ugeneret baghave. Med fliseterrasser på begge sider kan I altid finde sol, og der er desuden god plads til grillhygge og solbadning.

Haven er rammet godt ind af et plankeværk, ligesom I kan glæde jer over plads til leg og boldspil på græsplænen, snobrødsbagning ved bålpladsen samt opbevaring i et par gode udhuse.

På gensyn på Hastrupvej 12 i Køge!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.