Ringmarken 7, 4623 Lille Skensved

Skønt hus i Ll. Skensved sælges

Nu har I muligheden for at blive de nye ejere af denne familievenlige etplansvilla på en lukket vej i Lille Skensved.

Her får I hus og have i et stille område tæt på hverdagens fornødenheder. I kommer til at bo i cykelafstand til Højelse Skole og i kort gåafstand til daginstitutioner, lægehus, samt Skensvedhallen og den lokale fodboldklub. Desuden er der under en kilometer til Dagli'Brugsen.

Huset ligger også praktisk placeret for pendleren tæt på Lille Skensved Station og den kommende S-togstation Køge Nord. Samtidig er der under fire kilometer til Køge Bugt Motorvejen.

Der er tale om en etplansvilla opført i røde mursten på 115 m2.

Med i købet følger en garage på 30 kvm. med et isoleret anneks/disponibelt rum på 17 m2, og dertil kommer en nem og lukket have.

Boligen har gennemgået en større renovering fra 2013 og senest i 2017 og fremstår derfor i aldeles indflytningsklar stand.

I får tre gode værelser og et lækkert badeværelse med bruseniche. Det rummelige køkken er ideelt til fælles madlavning, og det er indrettet med lyse elementer og ovn i arbejdshøjde.

Der er åben forbindelse til stuen, hvor I let kan indrette jer med både en sofagruppe og et langt spisebord med plads til mange gæster. Villaen fuldendes af et bryggers.

Når sommeren melder sin ankomst, får I glæde af den flisebelagte terrasse, hvor I kan bruge det meste af sommeren, da haven stort set ikke kræver noget arbejde at holde ved lige. Desuden er haven lukket, så I kan roligt lade børnene lege her.

Alt i alt er der her tale om en indflytningsklar og velindrettet villa i et børnevenligt område.

Vi glæder os til at vise boligen frem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.