Nylandsvej 59, 4600 Køge

Dejlig villa med 3 værelser i Ølsemagle

En god indretning med tre værelser og en beliggenhed mindre end en kilometer fra Kirstinedalsskolen i Køge Nord - Ølsemagle, gør denne etplansvilla et helt oplagt køb for en familie.

Der er mulighed for hurtig overtagelse, og I kan fint flytte lige ind og begynde hverdagen her, for huset har haft den samme ejer, siden det blev opført i 1972, og der er blevet passet særdeles godt på tingene.


Når I flytter ind på Nylandsvej 59, som adressen lyder, får I en rigtig god beliggenhed i det nordlige Køge tæt ved den kommende S-togsstation. Der er kort afstand til Super Brugsen og øvrige indkøbsmuligheder, ligesom afstanden til børnehave og til Rishøjhallen er ganske kort. Beliggenheden er ligeledes rigtig fin, hvis I pendler ad motorvejen eller skal arbejde på supersygehuset.

Huset præsenterer sig nydeligt mod vejen i gule sten, og indvendigt er de 145 m2 bolig opvarmet med oliefyr. Planløsningen er god og velprøvet med et særskilt forældresoveværelse i husets ene ende og to børneværelser i den anden ende. Alle tre værelser har indbyggede skabe, og får I brug for et værelse mere, kan I overveje at inddrage areal fra stuen. Stuen er for indeværende en vinkelstue med brændeovn og fint lysindfald fra et stort vinduesparti mod den 31 m2 store udestue. Køkkenet er i fin stand med rigelig skabs- og arbejdsplads, og det er stort nok til, at I kan spise morgenmaden sammen her. I får både et badeværelse og et gæstetoilet, som ligger ved hoveddøren. Bagindgang er via bryggerset, hvor oliefyret også findes. Hertil kommer en fordelingsgang ved børneværelserne og et gangområde med garderobeplads ved hoveddørens vindfang.

Huset ligger på en hjørnegrund på 880 m2 og er anlagt med en dejligt opvokset have med græsplæne til leg, terrasse med pergola til afslapning og drivhuse til de grønne fingre.

Slutteligt er der en carport på 28 m2.

Der foreligger tilstandsrapport, energimærke og el-rapport, som I kan rekvirere hos Enemark Bolig - hvor I også kan ringe og aftale en fremvisning af villaen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.