Skelhøjevej 5, 4600 Køge

Meget velholdt villa i Nørremarken

Denne velholdte villa i Køge har en god indretning til en børnefamilie med adskilt forældreafsnit og børneafdeling samt en god og lys stue at samles i.

I kommer til at bo på en lukket vej i det attraktive kvarter Nørremarken med kort afstand til både hverdagens fornødenheder og Åsen med dens smukke natur. Så vi forstår godt, hvis I ikke kan vente med at flytte ind - og heldigvis for jer er der overtagelse efter aftale.

Villaen fremstår i flot stand med gulstensfacade, vinduespartier fra 2010 og et mørkt tag, der er renset og malet.

Til ejendommen hører en carport på 40 m2.

I 2017 blev der desuden installeret et nyt Valliant-gasfyr.

Den 148 m2 bolig præsenterer sig også i god stand med flotte trægulve i flere rum.

I den ene ende af boligen ligger børneafdelingen med hele tre værelser og et badeværelse med brus. I modsatte ende ligger forældresoveværelset med eget badeværelse, som har badekar til at starte vinterens kolde weekendmorgener i et roligt tempo. Husets hjerte er den store og lyse stue, som har udgang til en hyggelig udestue på 23 m2, der fra foråret og indtil efteråret bliver en naturlig forlængelse af hjemmet. Derudover byder boligen på et spisekøkken, som blev opdateret i 2009, samt et bryggers.

Ved siden af udestuen ligger en fliseterrasse, som har sol fra tidlig formiddag og hele dagen, og med den enkle have er der masser af tid til at dase i solen.

Der er stisystem til Asgård Skole, som ligger i gåafstand sammen med daginstitution og fodboldbaner. Apropos fodbold, så kommer I også til at bo nær Køge Stadion, ligesom det er tilfældet med Køges supersygehus og Ølbycenter med indkøbsmuligheder og S-togsstation. Tilstandsrapport, E-mærke og el-rapport foreligger og kan rekvireres.

Så tilbage er der kun at sige: Velkommen til Skelhøjevej 5.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.