Frejasvej 14, 4640 Faxe

Stor, prisvenlig familievilla på fredelig vej centralt i Faxe

Med 180 veludnyttede kvadratmeter, får I masser af plads at indrette Jer på, og udelivet kan nydes i den opvoksede have. Hertil kommer en skøn beliggenhed på en fredelig villavej i Faxe med alle hverdagens fornødenheder inden for rækkevidde.

Fra hoveddøren er der gåafstand til Netto og kun en kort cykeltur til Faxes bymidte med hyggeligt torvemiljø og gode indkøbsmuligheder. Det trygge bymiljø byder desuden på daginstitutioner og skole, mens både store og små kan folde sig ud i sportshal, idrætsklubber og svømmehal. Derudover er der flere grønne udflugtsmål i nærområdet som Mølleskov og Kongsted Lyng Sø

Prisen er sat efter, at du skal have plads i budgettet til at opfriske og istandsætte boligen - for selv om huset fremtræder pænt og nydeligt, er der også mulighed for at du kan sætte dit eget præg på indretning, materialevalg og endelig finish.

Indretningen fejler intet. Tværtimod. Boligens kvadratmeter er generøst fordelt på et stueplan og en førstesal. Stueplan rummer et moderniseret spisekøkken, som er funktionelt indrette med masser af bord- og skabsplads. Fra køkkenet er der praktisk forbindelse til et bryggers med egen indgang. Herudover er der en stor, hyggelig stue med udgang til en dejlig, solrig terrasse. Etagen afrundes af et gangareal, et badeværelse og et værelse samt en præsentabel gangareal med skabsvæg.

På førstesalen er der yderligere et badeværelse samt tre store værelser, der får masser af naturligt lys. Sidst, men ikke mindst, er der en repos med plads til et arbejdsbord.

Den omkransende have er en fryd for øjet. Den er flot opvokset med træer, buske og blomsterbede. Herudover er der en terrasse, et gårdhavemiljø samt et drivhus, hvor du kan dyrke årstidens grøntsager. På grunden er der også indkørsel samt en stor garage.

Dette er kort sagt en prisvenlig familievilla med en dejlig, opvokset have. Hertil kommer en skøn beliggenhed på en fredelig villavej tæt på midtbyen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.