Tujavej 4, 4600 Køge

God familievilla med flot have nær Ølsemagle Revle og Kirstinedalsskolen

Hvis I søger en familievenlig villa i Køge-området, og hvis I prioriterer et godt udeliv både på egen matrikel og i det umiddelbare lokalområde, så se nærmere på denne et-plansvilla på Tujavej 4.

Her får I nemlig en veldrejet villa med blandt andet fire værelser, en flot anlagt have samt en skøn beliggenhed med blot et kvarters gang til Ølsemagle Revle. Den korte afstand til strand og skøn natur er ikke det eneste, der gør ejendommens adresse attraktiv, for også alt det praktiske, der får hverdagen til at glide, har I lige ved hånden. Daginstitutionen Firkløveret ligger kun få minutters gang fra jeres hoveddør, og tager I cyklen, kan I hurtigt nå Kirstinedalsskolen samt en SuperBrugsen. Og skal I videre rundt i det sjællandske, tager det heldigvis kun to minutter at komme ud på motorvejen. Det kommende hastighedstog til Kbh. (ca. 18 min). skal særligt bemærkes, der er stisystem til S-tog, og kun i en afstand af ca. 1 km.
Villaen er et solidt gulstenshus fra 1971, som indeholder 159 boligkvadratmeter samt en 22 m2 syd-vestvendt havestue.

Boligen står pæn og velholdt, og den følger en velfungerende planløsning, som med fire værelser er skræddersyet
til børnefamilien.

Boligen har desuden både badeværelse og gæstetoilet samt et praktisk U-formet spisekøkken.

Mest opmærksomhed fortjener dog stuen, der er stor, sydvendt og flot forbundet med havestuen.

Her er plads til flere hyggekroge, og i vinterhalvåret kan I varme rummet op med den murede pejs med indsats.

Udenfor venter jer en have, der er flottere end de fleste, og man kan virkelig fornemme, at der er lagt tid og omtanke i anlægningen af hver en plante og prydbusk. Farvespillet mellem gult og grønt er fantastisk, og sammen skaber græsplænen og den store, let hævede fliseterrasse to herlige udendørsrum i sommer-halvåret.

Kom selv forbi og oplev hvor dejligt her er. Ring og bestil en fremvisning i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.