Østervangen 5, 4600 Køge

Klassisk etplansvilla med skøn have i Køges nordlige bydel

Denne nydelige etplansvilla møder du med en attraktiv beliggenhed for enden af en lukket vej i det nordlige Køge.

Kvarteret er børnevenligt med nærhed til Kirstinedalsskolen, Rishøj Idrætscenter og indkøbsmuligheder i blandt andet Ølby Centret.

Her fra bunden af vejen kan I følge stien ned til det store, grønne område, der strækker sig langs kvarterets huse - og når du skal videre ud i verden, kan du glæde dig over udsigten til ny station med højhastighedstog, nærhed til den nye motorvejstilkørsel til København og Sydsjælland samt blot fem kilometer til Køges hyggelige bykerne, der ligeledes byder på offentlig transport med bus og tog. Inden længe får I også adgang til det kommende supersygehus.

Etplansvillaen fra 1974 rummer 156 m2 bolig med plads til den store familie eller til at indrette sig med kontor og gæsteværelse.

Boligen byder på flotte, hvide vinduer, nyere trægulve i hele huset og en varmepumpe fra 2017.

Du bliver budt velkommen i den rummelige entré med adgang til et gæstetoilet samt bryggers med vaskefaciliteter.

Fra entreen har du også indgang til husets badeværelse med gulvvarme, der ligesom entré og gæstetoilet er indrettet med oprindelige farver og klinker på vægge og gulv.

Her er både badekar og separat bruseniche samt en sauna. I denne vinkel af huset ligger tre værelser samt et kontor, mens den anden vinkel
strækker sig med køkken og stue.

Køkkenet er et nyere Vordingborgkøkken med hvide fronter på skuffer, skabe og overskabe, en indbygget ovn i god arbejdshøjde samt en spiseplads. Her er også gulvvarme.

I den store stue kan du indrette dig med både spisebord og sofahjørne og på varme sommerdage træde direkte ud på den solrige terrasse. Herfra folder den
lukkede have sig ligeledes ud med tæt beplantning, drivhus og gyngestativ.

Kontakt os for en fremvisning

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.