Bygvænget 13, 4681 Herfølge

Charmerende villa i gode omgivelser i Herfølge

Velkommen til Bygvænget 13 i Herfølge.

Her kan I få nøglerne til en villa, der tilgodeser børnefamiliens behov, og har en fin, lukket have.

Huset ligger i et ældre villakvarter i gåafstand til Herfølge skole og Herfølge Privatskole, dagsinstitutioner og sportsaktiviteter.

Dagligdagens indkøb kan foretages i de nærliggende butikker, og samtidig er der ikke langt til togforbindelserne på Herfølge Station, der let fragter jer til Køge og Sydsjælland.

Det er særligt værd at bemærke det kommende hastighedstog fra Køge til København. Det vil så kun tage ca. 40 min. fra Herfølge til Københavns Hovedbanegård.

Huset fra 1969 er opført i gedigne materialer med rødstensfacade og røde tegltag, der giver et klassisk udseende, og alle vinduer er udskiftet mellem 2013 og 2016.

I 2012 blev der tilført en udestue på 25 m2, mens der året efter blev opført en dobbelt carport på 74 kvm., hvoraf 21 kvm. udgør isoleret udhus (er meget anvendelig
til kontor, spillerum eller lign.)

Her er der tænkt over husets energiforbrug og lave forbrugsudgifter med installation af solcelleanlæg i 2012, brændeovn og naturgasanlæg.

Den velholdte villa har et dejligt lysindfald og trælofter i de 155 m2, som er fordelt i halvandet plan.

I entréen finder I boligens tre værelser og gæstetoilettet. I det ene af værelserne er der skabsvæg og udgang til det funktionelle badeværelse med bruser.

For enden af fordelingsgangen ligger bryggerset, hvor der er god opbevaringsplads og mulighed for vaskefaciliteter, og herfra kan I tage trappen op til første sal.

Under førstesalens skråvægge ligger et stort værelse, som egner sig fint til et kontor - eller måske en stue mere?

Tilbage i stueplan ligger også det nyere køkken med integrerede hårde hvidevarer i stål.

Måltiderne kan nydes ved spisebordet i vinkelstuen, hvor der også er plads til et sofaarrangement rundt om den hyggelige brændeovn.

Herfra kan I træde ud i udestuen og videre ud på fliseterrassen.

I den sydvendte have får I glæde af et græsareal, blomsterbede og træer. Haven er total ugeneret og virkelig nem at holde.

Vi glæder os til at fremvise denne velholdte villa med overtagelse efter aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.