Sølvvænget 3, 4652 Hårlev

Skøn stor villa i Hårlev sælges

Nu har du chancen for at få fingrene i denne utroligt velholdte villa, der er helt klar til at flytte ind i.

Her kommer I til at bo på en lukket vej i et børnevenligt kvarter med indkøbsmuligheder tæt på, og Køge ligger kun 25 minutters kørsel fra adressen med butikker og caféer.

Ejendommen fremstår i fin stand med røde mursten og mørkt tag, der står i flot kontrast til de hvide gavle, vinduesrammer og døre.

Her får I en virkelig velholdt bolig med energimærke C, og med et varmeforbrug på omkring 11.000 kr. om året.

Til boligen hører en garage med et udhus i forbindelse på hele 42 m2, der giver mange anvendelsesmuligheder.

Boligen byder på 185 veludnyttede kvadratmeter fordelt på halvandet plan. Førstesalen har tre gode og rummelige værelser og et dejligt nyere badeværelse fra 2016, som fremstår lyst i en ren og flot nordisk stil.

I stueplan er der endnu et badeværelse med et større badekar og en muret bruseniche. Hele stueplan er med dejlig gulvvarme, så fødderne altid holdes lune. Køkken-alrummet er stort, med alle hårde hvidevarer - inklusiv en ovn i praktisk arbejdshøjde.

Stue og køkken ligger adskilt af franske døre, og i stuen er der plads til både spiseafsnit og sofagruppe. Her er der et smukt lysindfald fra de store vinduespartier og terrasse døren som fører ud til haven.

Haven har en skøn, stor fliseterrasse mod syd, dejlige græsarealer og mindre bede, små buske og træer. Her er desuden en overdækket terrasse mod øst, hvor morgenkaffen kan nydes.

En utrolig velholdt bolig med plads til børnefamilien.

Kontakt os allerede i dag for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.