Magnoliavej 29, Strøby Egede, 4600 Køge

NY PRIS! Stor familievilla i børnevenligt kvarter nær strand

Er en god portion plads en af de største prioriteter i jagten på jeres næste drømmehjem? Og vil I gerne bo i et trygt område med mange børnefamilier ?
Med denne solide villa i Strøby Egede får I begge dele og mere til. Boligens areal tæller hele 218 m2, som er fordelt på et stueplan og en førstesal, der blandt andet inkluderer fire store værelser, to badeværelser og to store stuer.

Udenfor venter jer en enkelt anlagt have med græsplæne og to solterrasser samt en 30 m2 stor carport.

Huset ligger ganske ugeneret på en lukket vej i et børnevenligt område omkring en halv kilometer fra Strøby Strand og cirka 300 meter fra en daginstitution.

Tager I cyklen, kan I hurtigt nå Strøbyskolen, diverse idrætsfaciliteter samt fine indkøbsmuligheder, og tager I turen til Køge, kan I hoppe på S-toget fra stationen.

Der er desuden nem tilkørsel til motorvejen mod København og supersygehuset.

Selve villaen er opført i 1974 og er i 1976 blevet ombygget. Siden er den holdt fint ved lige og står blandt andet med pænt, lyst og tidssvarende inventar.

Flere steder er der flotte trægulve og trælofter, og mange af vinduerne er af nyere dato og har termoruder. Huset er i øvrigt udstyret med nyere gasfyr, og varmeforbruget holdes på et fornuftigt niveau med energimærket C.

Planløsningen er utrolig praktisk, og alle rum har en regulær form og en fornuftig størrelse. Førstesalen rummer to af de i alt fire værelser, og det ene er af XL-størrelse og har en bred skabsvæg samt to vestvendte vinduer. Heroppe finder I også det ene af boligens to badeværelser samt en rummelig stue med udgang til en skøn, østvendt altan.

I stueplan får I de to resterende værelser, badeværelse nummer to samt en stor, sydvendt stue med et godt lysindfald og udgang til en af havens solterrasser. Stueplan rummer desuden et stort spisekøkken fra Ikea samt et bryggers og en entré med skabsrum.

Vil I se nærmere på dette familievenlige eksemplar af en villa? Ring og hør nærmere i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.