Nederste Linievej 12, 4671 Strøby

Stor, nyere, velholdt villa, beliggende ud til åbne marker og tæt på strand

Nu kan I få fornøjelsen af at bo helt ud til åbne marker og opleve Strøbys smukke natur på tætteste hold.

Boligens 190 m2 fordeler sig blandt andet på et stort, moderne køkken, et fint soveværelse med fransk altan samt et stuemiljø med mulighed for at etablere to ekstra værelser, hvis dette har interesse.

Når solen kigger frem, kan I trække ud i villaens ugenerede have, hvis gavmilde plads byder på en bred fliseterrasse samt flere, flotte frugttræer.

Er I hesteinteresserede findes der rig mulighed for opstaldning i området, og med køb af et skovkort kan man på ryggen af hesten få nogle fantastiske oplevelser i skoven.

Strøbylille er en lille enklave med et uforligneligt godt naboskab, og hvor man overvåger hinandens boliger ,hvilket medfører en særdeles lav kriminalitetsforekomst.

Med kort afstand til både skov og strand, er det ikke længere nogen sag at planlægge, hvor søndagens gåture skal gå hen.

Den naturskønne beliggenhed til trods finder I alt fra daginstitution og skole til indkøb og transportforbindelser inden for ganske få kilometer, og med kun 12 minutters kørsel til Køge, er der ikke langt til midtbyens mange tilbud.

Villaen blev opført i 1992 og præsenterer sig med en flot, pudset murstenfacade og en carport på hele 49 m2. Som et ekstra plus skal det hertil nævnes, at huset både er fuldmuret og udstyret med et solcelleanlæg fra 2012.

Inden døre går loftet til kip, mens elegante, lyse trælofter sikrer boligen en dejlig, luftig rumfornemmelse. Det store soveværelse finder I på husets førstesal, som derudover udgøres af en møblérbar repos. Hertil kommer en fin hems, som med fordel kan indrettes som legerum til familiens yngste.

Den resterende plads fordeler sig i hjemmets stueplan, hvor køkken og stue går i ét og skaber de optimale rammer for, at alle mand kan samles efter en lang dag. Her strømmer lyset ind fra brede vinduespartier, mens det mørke klinkegulv med gulvvarme udgør en spændende kontrast til det ellers lyse udtryk.

Slutteligt kan I se frem til et rummeligt flisebadeværelse med bruseniche og badekar samt et praktisk bryggers med vaskesøjle og egen indgang.

Kontakt os for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.