Kulmosevej 5, 4140 Borup

Klassisk murermestervilla med stor have

Drømmer du om en klassisk villa med masser af charme og god plads til børnefamilien?

Så skal du se nærmere på denne murermestervilla, der nu står klar til at modtage sin næste familie - og den kan overtages straks efter aftale.

Den klassiske charme, som kun murermestervillaer kan byde på, finder du til overflod i de lyse, luftige opholdsrum, og med til ejendommen hører også en stor lukket have, med frodige gamle træer og mange hyggekroge.

Beliggenheden er ideel til børnefamilien, fordi ejendommen ligger på en tryg lukket vej i Borup, kun 50 meter fra Borup Privatskole.

Ligeledes er her gåafstand til flere supermarkeder og Borup Station, hvorfra der er hyppige afgange mod Slagelse og København.

Med den hvidpudsede facade, den flotte sokkel prydet med natursten samt det røde halvvalmede tegltag, emmer villaen af charme, og indendøre mødes du også af klassiske detaljer som en flot udsmykket trappe samt fyldningsdøre og franske døre. Boligens 170 m2 udfolder sig på to etager, og derudover er her en lille vaskekælder på 10 m2.

Villaen daterer sig tilbage til 1927, og gennem årene er her både om- og tilbygget, ligesom her er installeret solvarmeanlæg til brugsvand. Dele af boligen trænger til en modernisering, hvilket eksempelvis gælder tilbygningen med badeværelset og bryggerset. Spisekøkkenet er funktionelt indrettet, og resten af stueplanet byder på tre store stuer en suite, hvor der både er brændeovn og pejs. Førstesalen rummer en soveafdeling med tre gode værelser.

Grunden måler 1.049 m2, så familiens yngste har masser af plads at boltre sig på i haven. Her er også drivhus og masser af plads til køkkenhave, og du kan ligeledes glæde dig over ugenerede, delvist overdækkede terrasser.

Her får du med andre ord en attraktiv ramme om familielivet. Kontakt os for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.