Anemonevej 1, 4600 Køge

Nye vilkår

En klassisk murermestervilla, "De 40-huse", med røde teglsten på taget og masser af plads til familieliv.''

Ejendommen trænger til modernisering, så hvis du drømmer om at finde en ny bolig i Køge Centrum, så har du muligheden her.

Boligen byder på fire værelser fordelt på forskudte plan, som får villaen til at virke luftig. (Stuen er så rummelig, at der nemt kan laves et ekstra værelse her, såfremt det er et ønske med fem værelser)

De 143 velindrettede kvadratmeter er spredt på en spændende planløsning, og der er gode muligheder for at sætte jeres eget præg på boligen, idet køber skal forvente, at boligen skal opdateres/moderniseret.

Villaen har en central beliggenhed i Køge, og med gåafstand til både daginstitution, skole og Netto kan hverdag og familieliv nemt forenes på Anemonevej 1.

Boligen byder på fire gode værelser, hvoraf det ene har en væg med indbyggede skabe. Foruden et stort bryggers med god plads til vaskefaciliteter, har villaen to badeværelser og et lyst vinkelkøkken. Da køkkenet ligger op til stue, giver det en mulighed for at åbne op, så du får en modernet løsning med åbent køkken/alrum.

Endelig finder I en rummelig vinkelstue, hvor der i den grad er plads til, at jeres familieliv kan udfolde sig. Den rå bagvæg giver rummet et flot, rustikt udtryk, mens store vinduespartier sikrer et dejligt lysindfald. Fra stuen er der adgang til en lukket have, hvor I også finder en terrasse, som er den perfekte ramme om hyggelige grillaftener.

Dertil hører yderligere en kælder på 22 kvadratmeter, samt en muret garage på 20 kvadratmeter.

Denne murermestervilla opvarmes med naturgas, og er med sin centrale placering i Køge, er du tæt på alle hverdagens fornødenheder.

Byen, fritidsaktiviteter og busstoppested er i gåafstand, men med både vandet og skoven i cykelafstand er naturen heller ikke langt væk. Desuden er der nær kontakt med omverdenen, da motorvejen er under fem kilometer væk, imens du når S-togsstationen på cykel.

Overtagelse kan ske straks.


Kan I se jeres familieliv blomstre i denne klassiske villa, så kontakt os for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.