Bobakken 8, 4652 Hårlev

Nyopført etplansvilla fra 2017 med solrig have i naturskønne Hårlev

Drømmer du om en fuldstændig indflytningsklar og moderne bolig?

Så undgå ventetiden med et husbyggeri og køb denne smagfulde villa fra 2017.

Boligen befinder sig i et nyt villakvarter nær Hårlev by, hvor Nyhave Skov kan skimtes i horisonten. Fra den børnevenlige vej er der cykelafstand til indkøb, skole og daginstitution, og hvis du af og til savner byens pulserende liv, er der blot en kort køretur ind til Køges centrum.

Desuden har området gode, offentlige transportmuligheder og hurtig adgang til motorvejsnettet.

Den 150 m2 store etplanvilla præsenterer sig smukt med en lys murstensfacade, sorte tagsten og en solrig have.

Du kan ydermere se frem til et udhus og en integreret dobbeltcarport på alt 42 m2. Derudover er ejendommen energivenlig med varmepumpe og billige årsudgifter.

Du bydes velkommen i en præsentabel entré, hvor der er adgang til et lyst køkken-alrum, der er stilfuldt indrettet med moderne køkkenelementer og indbyggede spots i loftet.

Køkkenøen sikrer, at hjemmets kok både kan fremtrylle lækkerier og deltage i snakken rundt om spisebordet. Fra køkkenet er der videre adgang til en stue, hvor de store vinduespartier trækker masser af naturligt lys ind.

Boligen byder også på to badeværelser, der fremstår særdeles indbydende med hvidmalede vægge, som står i flot kontrast til de mørke gulve.

På samme måde kombinerer de hvide badeværelsesskabe og de sorte skabslåger på fineste vis det klassiske og det moderne look.

Foruden tre gode værelser og et aktivitetsrum finder du et bryggers med plads til vaskefaciliteter.

Sidst, men ikke mindst, venter der en pragtfuld have, som er så nem at vedligeholde, at du i stedet kan nyde solen på den flotte, flisebelagte terrasse.

Boligen kan overtages efter aftale. Ring gerne for at høre nærmere!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.